Dienoraštis

Margučių marginimas krepiniu popieriumi

780

Šį margučių marginimo būdą sužinojau praėjusiais metais. Paprastesnio marginimo būdo turbūt nėra, o rezultatas nenuspėjamas :). Čia ne senovinis margučių marginimo būdas, bet kartais įdomu išbandyt..  Daugiau..

Margučių marginimas vašku.

010

Kad ir ilgokai žiema neskuba pasitraukti, Verbų sekmadienį primalė krūvas sniego, vis tiek netrukus sulauksime šv. Velykų. Kokios gi Velykos be margučių. Noriu pasidalinti kaip paprasčiausiu būdu gali..  Daugiau..

Kepurytės-skrybėlytės krakmolinimas

450

Kepurytės- skrybėlytės krakmolinimas Reikės: indo krakmolui virti; krakmolo; nertos kepurytės; 2 ar 3 litrų stiklainio. Prisipilame stiklinę vandens. Disžiąją dalį vandens pilame į puodą, o li..  Daugiau..

Kiaušinių marginimas modelinu

350

Kiaušinių marginimas modelinu. Kartais taip mažai laiko praleidžiame su savo vaikučiais per nesibaigiančius darbus, skubėjimą. Prieš šventes pabandykime pabūti drauge ilgiau, skirkime vaikams daugiau..  Daugiau..

Margučių marginimas dekupažo būdu

890

Margučių marginimas dekupažo būdu (be sintetinių dažų ) Neseniai sužinojau naują margučių marginimo būdą. Man jis labai patiko, nes nereikia naudoti jokių sintetinių dažų, todėl juos drąsiai gali val..  Daugiau..

Riešinių mezgimas

9100

Riešinių mezgimas Internete yra daug riešinių mezgimo pamokų, bet ne viską aš ten radau. Kai ką sužinojau iš riešinių mezgėjų, kai ką iš spaudos, dabar noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirmiausia..  Daugiau..

Laikas keisti kailį

1050

Sveiki, artėja Nauji metai, nutariau pakeisti kailį ☺. Kadangi mano vardas Jurga, tai nuo šiol vadinsiuos jurgitux. Kai registravausi prie šio puslapio ir reikėjo įvesti slapyvardį, tai aš pagalvoj..  Daugiau..

Greitai numezgama lėlytė

640

Greitai numezgama lėlytė   Jei norite savo vaikutį pradžiuginti nauju žaisliuku, galite numegzti  lėlytę. Šis darbelis neatims daug laiko. Reikės: įvairių siūlų likučių; 5 virbalų, sintepono, vi..  Daugiau..

Žvaigždė iš audinio skiautelių

6120

Žvaigždės iš audinio skiautelių gaminimas Reikės: įvairių audinio skiautelių, kartono, vilnos, karoliukų (nebūtinai), žirklių, adatos, siūlo . Iš kartono išsikerpame 60 rombo formos gabaliukų, ..  Daugiau..

Pynimas iš žurnalų

1760

PYNIMAS IŠ ŽURNALŲ ☺ Taip nusipinti galima pieštukinę, šiukšlių dėžę, dėklą gėlių vazonėliui, dėžę vaikų žaislams ar ką tik sugalvosite ☺. Jums reikės nereikalingų žurnalų ar laikraščių, karštų ..  Daugiau..

Angeliuko iš karoliukų vėrimas

1930

Verti iš karoliukų labai mėgsta ir vaikai. Tai gali būti užsiėmimas ir mažoms panelėms. Reikia turėti mažų karoliukų, keletą didesnių karoliukų, plonos vielutės, žirkles vielutei nukirpti ir noro p..  Daugiau..